De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Winter activiteiten

Winteractiviteiten zijn soms best lastig te vinden. In de meeste gevallen zijn een hele hoop activiteiten specifiek voor de zomer. Natuurlijk willen we in de winter niet de hele dag thuis zitten en niets doen. Je wilt er wel op uit kunnen in de winter.

Wij bij activiteiten.nl hebben hier natuurlijk al over nagedacht. We hebben verschillende winteractiviteiten voor je in de aanbieding. Hierdoor voorkom je dat je thuis moet zitten en niets te doen hebt tijdens de winter. Je kan je familie en vrienden allemaal optrommelen om mee te gaan naar deze uitjes.

Powerkiten Winter

0

Vanaf €15 p.p
2 - 500 personen Pers.
2 uur uur

IJssculpturen maken

0

Vanaf €27.50 p.p
5 - 500 personen Pers.
2 uur uur

GPS-Tocht Scheveningen

0

Vanaf €15 p.p
10 - 100 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

GPS Tocht

0

Vanaf €17.50 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

Graffiti Workshop

0

Vanaf €25 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

Cocktail Workshop

0

Vanaf €30 p.p
10 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Bieden wij winteractiviteiten aan?

Natuurlijk bieden wij winteractiviteiten aan. We bieden activiteiten aan voor elk jaargetijde. Zo kan je ook in de winter een leuke GPS tocht Hoek van Holland gaan doen. Dit is een enkel voorbeeld van een activiteit die ook in de winter prima beschikbaar is.

Daarnaast kan je ook prima ‘wie is de rat (mol)’ spelen. Dit zijn enkele voorbeelden van uitjes die altijd leuk zijn om te doen. Doordat de activiteiten het hele jaar door beschikbaar zijn, kan je ze ook vaker dan eens per jaar bezoeken. Op die manier kan je het met andere groepen spelen als je dit zal willen.

Wat kosten deze activiteiten?

Winteractiviteiten zijn erg leuk, maar je wil er natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. Gelukkig valt de prijs van de meest activiteiten heel erg mee. Wanneer je op een activiteit drukt, kan je direct aan de rechterkant zien hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Dit staat aangegeven per persoon.

Op die manier is het voor iedereen makkelijk om te bepalen of het een activiteit is waar zij aan mee kunnen doen. Je kan eenvoudig een budget opstellen en iedereen kan in leggen als je dit graag zal willen. Je weet namelijk precies wat het per persoon gaat kosten.

Voor wie zijn de activiteiten?

De winteractiviteiten zijn voor iedereen bedoeld. Het maakt niet uit hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten dit maakt het juist zo leuk. Iedereen heeft toegang tot de activiteiten. Op die manier kunnen wij ook een breed aanbod aanbieden.

De activiteiten zijn bedoeld voor de mensen die het leuk vinden om een keer de activiteit uit te voeren. Je hoeft niet direct alles al helemaal perfect te doen. Als je bijvoorbeeld een workshop volgt, is het juist de bedoeling dat je fouten maakt. Daar kan je weer van leren.

Hoe vraag je winteractiviteiten aan?

Er zijn heel wat verschillende winteractiviteiten. Daarom wil je zo snel mogelijk weten hoe je een activiteit kan aanvragen. Dit kan eigenlijk heel erg makkelijk. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een offerte aanvragen. Wanneer je dit met de juiste gegevens doet, kunnen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Zodra wij de offerte binnen krijgen, kunnen wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan. Als je andere vragen hebt, kan je ons altijd mailen of bellen. Op die manier kunnen wij het snelst op jouw vragen reageren over de winteractiviteiten.