De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Vriendinnenuitjes

Een vriendinnenuitje is een ideale manier om je vriendinnen blij te maken. Daarnaast wordt je er zelf ook gelukkig van om er af en toe eens op uit te gaan. Toch kan het soms nog wel eens lastig zijn om het ideale uitje voor jouw vriendinnengroep te vinden.

Bij activiteiten.nl hebben wij een hele hoop verschillende vriendinnenuitjes waar je uit kan kiezen! Wij hebben ons best gedaan om voor iedereen leuke uitjes er tussen te hebben staan.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Sieraden maken

0

Vanaf €25 p.p
0 - 30 personen Pers.
1,5 uur uur

Wat zijn leuke vriendinnenuitjes?

Op onze website vind je een hele hoop verschillende vriendinnenuitjes. Het maakt eigenlijk niet uit voor welke je kiest. Elk uitje is op zijn eigen manier leuk. Erg populaire vriendinnenuitjes zijn bijvoorbeeld een rondvaart Den Haag of een fietstocht Den Haag.

Natuurlijk zijn er ook andere activiteiten die misschien wat meer voor jouw vriendinnengroep geschikt zijn. Per groep zullen er andere activiteiten zijn die jullie leuk vinden. Daarom hebben wij een breed aanbod van allerlei verschillende uitjes waar je uit kan kiezen. Zo weet je zeker dat er iets voor je tussen zit.

Wat zijn de kosten van de vriendinnenuitjes?

Omdat er zoveel verschillende uitjes zijn, kunnen wij hier geen vaste prijs aanhangen. Elke activiteit heeft een andere prijs. De ene activiteit kan dan ook een stuk duurder zijn dan de andere activiteit. Je kan activiteiten vinden voor €10 per persoon, maar ook voor €25.

Bij elk uitje zal duidelijk aangegeven staan wat de kosten zijn. Op die manier zal je nooit voor onverwachte kosten komen te staan. De kosten van een vriendinnenuitje zullen dan ook uiteen kunnen lopen, maar ze zijn altijd van te voren aangegeven.

Hoeveel vriendinnen kan ik meenemen?

Per uitje kan het verschil maken hoeveel vriendinnen jij kan meenemen. Het ene uitje is bedoeld voor 10 personen en het andere uitje kan je misschien wel 50 vriendinnen mee naar toe nemen. Ook dit staat duidelijk aangegeven bij het aanvragen van een uitje.

Je kan zelf van te voren aangegeven hoeveel personen je meeneemt. Zo ben je verzekert van het feit dat je iedereen mee kan nemen. De kosten worden allemaal bij elkaar afgerekend wanneer er afgerekend wordt.

Een leuk uitje gevonden, vraag een offerte aan!

Nu kan het heel goed zijn dat je het perfecte uitje voor jouw vriendinnengroep hebt gevonden. Je wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk een uitje aanvragen. Dit is geen enkel probleem! Dit kan je eenvoudig doen onder aan het uitje waar je graag naar toe zal willen gaan.

Onder aan elke activiteit staat een offerte waar je gebruik van kan maken. Deze vul je in met de juiste gegevens. Wanneer je dit gedaan hebt, gaan wij voor je aan de slag. Eigenlijk hoef je zelf maar vrij weinig te regelen.

Het enige wat jij moet regelen is het feit dat jullie allemaal op de juist locatie en de juist tijd zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat jullie een goed humeur meenemen. Zodra wij de offerte hebben gaan wij voor je aan de slag en zal je zo snel mogelijk een bevestiging van ons ontvangen voor de vriendinnenuitjes.