De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Vriendenuitjes

Vriendenuitjes zijn ideaal om met je vrienden te gaan doen. Je vrienden zijn natuurlijk mensen waar je maar al te graag leuke dingen mee doet. Een vriendenuitje is dan een leuke optie om een keer naar te kijken. 

Wanneer je tussen de vriendenuitjes gaat kijken op activiteiten.nl, zie je direct dat het niet de meest standaard vriendenuitjes zijn. Op die manier maak je iets nieuws mee met je vrienden. Dat is altijd leuk en zo heb je nog wat om over te praten na het uitje.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Wat ga je doen met je vrienden?

Wanneer je al een hele tijd vrienden bent, kan het moeilijk zijn om een leuk uitje te vinden. De beste mogelijkheid die je dan vaak hebt is bij elkaar thuis zitten. Wij hebben natuurlijk ons best gedaan om de leukste activiteiten voor jou en je vrienden op een rijtje te zetten. 

Je kan op onze website allerlei activiteiten vinden die je samen kan gaan doen met je vrienden. Zo kun je gaan powerboat varen. Dit is nog een keer iets anders en avontuurlijks. Natuurlijk kan je ook wat rustigs doen zoals je eigen vliegers bouwen

Zijn vriendenuitjes duur?

Vriendenuitjes zijn leuk, maar wanneer ze belachelijk duur zijn ga je er niet zo snel mee aan de haal. Gelukkig is dit bij ons niet het geval. Je kan bij ons al een uitje regelen vanaf €10 per persoon. Op die manier blijft het voor iedereen betaalbaar. 

Het ene uitje is uiteraard wat duurder dan het andere uitje. Uiteindelijk ligt het er maar net aan wat voor een soort activiteit jij graag zal willen gaan doen. In de meeste gevallen zijn de uitjes niet echt duur. Je komt bij ons wel weg met een paar tientjes per persoon. 

Vriendenuitjes op zijn best!

Wij hebben natuurlijk niet zomaar deze uitjes uitgekozen. Alle uitjes hebben een eigen karakter. Op die manier blijven ze keer op keer leuk om naartoe te gaan. Het voordeel aan onze uitjes is het feit dat je precies weet waar je aan toe bent. Van te voren heb je alle informatie al gelezen. 

Verder staat er bij elk uitje duidelijk aangegeven hoeveel personen je mee kan nemen. Op die manier kan jij alle vrienden meenemen die je graag mee zal willen nemen. Zo voorkom je op langer termijn teleurstelling van andere vrienden. 

Ik heb een uitje gevonden, wat moet ik nu doen?

Wanneer je een leuk uitje gevonden hebt, is dat natuurlijk goed nieuws! Maar wat moet je nu doen? Eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Je kan makkelijk online bij ons een offerte aanvragen. Aan de hand van de offerte kunnen wij voor jou aan de slag om de activiteit te regelen. 

Voor de rest hoef jij zelf eigenlijk vrij weinig te doen. Het is vooral belangrijk dat je allemaal goed overlegd over de datum. De rest van de activiteit kunnen wij voor jullie regelen. Op die manier krijg je de beste ervaring van de vriendenuitjes zonder er zelf wat voor te hoeven doen.