De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Teamuitjes

Als team kan je natuurlijk hele leuke uitjes met elkaar gaan doen. Je kan een voetbalteam zijn, maar ook een werkteam. Het maakt eigenlijk niet uit wie je bent of wat je doet. Met je team een uitje regelen is altijd goed voor het team.

Activiteiten.nl heeft dan ook allerlei verschillende teamuitjes voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je op een makkelijke manier verschillende uitjes regelen. Je hoeft dan geen eeuwigheid te zoeken naar uitjes die misschien toch tegenvallen.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Slippers pimpen

0

Vanaf €30 p.p
10 - 500 personen Pers.
1 uur uur

Sloepenrally Den Haag

0

Vanaf €250 p.p
6 - 100 personen Pers.
1,5 uur uur

Welke teamuitjes zijn er?

Wij beiden veel meer aan dan de standaard teamuitjes. Voor ons is het belangrijk dat het aanbod aan uitjes groot is. Op die manier zit er voor elk team wel een leuke uitdaging tussen. Zo maak je er een leuke dag of middag van, zonder zelf een hele hoop te moeten regelen.

Een voorbeeld van een teamuitje is het vliegers bouwen. Het is niet het meest standaard uitje, maar het is wel een uitje wat iedereen leuk vind. Daarnaast ben je dan samen echt bezig met iets bouwen, waardoor de band die je met een team hebt alleen maar aan het versterken is. Dit is extra fijn voor het team verband en de mogelijkheden die hierdoor bloot komen te liggen.

Wat kost een teamuitje?

Wanneer je een team hebt, wordt natuurlijk het teamuitje door iedereen betaald. Bij ons zal je dit per persoon kunnen berekenen. De kosten van een uitje zal volledig afhankelijk zijn van het feit wat jij precies wilt. Het ene uitje zal wat duurder zijn dan het andere uitje.

Het teamuitje kan van €10 per persoon verschillen tot soms €90 per persoon. Bij elk uitje staat duidelijk aangegeven wat de kosten zijn. Hierdoor kan je precies zien of een bepaald uitje binnen je budget valt. Je voorkomt op die manier dat het toch wat aan de dure kant is voor jouw team.

Teamuitjes voor elk team!

Wij hebben hard ons best gedaan om teamuitjes op een rijtje te zetten voor elk team. Zo hebben wij activiteiten gevonden voor creatieve mensen, maar ook voor de sportfanaten onder ons.

Daarnaast hebben we ook uitjes waarin je juist lekker gezellig kan kletsen en bijvoorbeeld cocktails drinken. Op die manier zorg je ervoor dat je samen er een echte gezellig middag of dag van kan maken. Je kan namelijk ook nog eens kiezen voor een activiteit die de hele dag inneemt of een activiteit die alleen een enkele middag in beslag zal nemen.

Verdere informatie over een activiteit

Wij hebben alle informatie over de activiteiten bij de activiteit staan. Wanneer je een prijsindicatie wilt, kan je dit op een eenvoudige manier aanvragen via de prijsindicatie knop. Verder kan je onderaan elke activiteit een offerte aanvragen voor de juiste informatie over een activiteit.

Wanneer je de juiste informatie hebt aangevraagd, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dan kunnen we de voorkeuren en eventuele mogelijkheden met elkaar bespreken. Hierdoor krijg je het beste teamuitje wat je al die tijd al gewild had!