De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Teambuilding

Teambuilding is ontzettend belangrijk voor een team. Zonder dat je het weet helpt het voor een team heel erg om elkaar te begrijpen. Door activiteiten samen te gaan doen, kan dit allemaal ineens een heel stuk makkelijker worden.

Wij, activiteiten.nl, hebben de leukste teambuilding uitjes voor je opgezocht. Op die manier hoef je niet een hele tijd te zoeken naar de juiste uitjes voor jou team. Iedereen heeft een ander team en daarom is het belangrijk dat we een ruim aanbod hebben aan verschillende activiteiten.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Sloepenrally Den Haag

0

Vanaf €250 p.p
6 - 100 personen Pers.
1,5 uur uur

Hoe versterk je een team?

Als eerste is natuurlijk de vraag, hoe versterk jij jouw team met teambuilding? Omdat je samen iets nieuws gaat doen of iets nieuws gaat leren, wordt het ineens een stuk makkelijker om bepaalde eigenschappen bij elkaar te herkennen. Daarnaast is het leuk om ook eens met elkaar te kunnen ontspannen.

Goede teambuilding activiteiten zijn bijvoorbeeld een GPS tocht in Kijkduin of een Robinson cursoe uitje. Dit zijn uitjes waarin je samen gaat werken en gaat kijken wat voor jullie het beste is. Het ene team is namelijk het andere team niet.

Welke teams kunnen meedoen aan teambuilding activiteiten?

Teambuilding activiteiten zijn voor elk soort team. Dit kan gaan over een voetbalteam, maar ook over een team van collega’s. In vele situaties in het leven vorm je samen een team. Zo is een vriendengroep eigenlijk ook een team die jezelf samen hebt gesteld.

Uiteindelijk gaat het erom dat je samen een teamgeest op kan brengen. Wanneer je dit kan doen, is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de teambuilding activiteiten. Dit is eigenlijk alleen maar een voordeel voor jezelf, omdat je dan steeds meer van elkaar leert en elkaar leert waarderen.

Mag je ook andere teambuilding activiteiten kiezen?

Het kan zijn dat je een teambuilding activiteit wilt gaan doen, maar dat jouw ideale activiteit onder een andere naam staat. Niet getreurd! Wanneer je een ander uitje ziet wat je meer aanspreekt, is het geen enkel probleem om met dit uitje bezig te zijn. Het is juist leuk dat je toch iets gevonden hebt.

Op onze website maakt het niet uit wie je bent en wat voor een samenstelling je bent als je een uitje wilt regelen. Zolang jij en jouw vrienden/teamgenoten het leuk vinden, ben je bij ons aan het juiste adres. Dat is namelijk waar het om draait.

Teambuilding, vraag vandaag nog de offerte aan!

Als je een teambuilding activiteit gevonden hebt, kan je vandaag nog een offerte aanvragen. Een offerte aanvragen is erg makkelijk en regel je erg snel. Onder het uitje kan je de offerte invullen. Je kan hem vanuit daar ook direct naar ons toe versturen.

Zodra de offerte ingevuld is, krijgen wij hem bij ons binnen. Wij gaan dan aan de slag met de aanvraag. Wanneer wij nog overige vragen hebben, zullen wij contact met jou opnemen. Wanneer jij nog vragen hebt, kan je ons ook altijd bereiken. Dit kunnen vragen zijn over teambuilding, maar je mag ook contact zoeken als je andere vragen hebt.