De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Schooluitjes

Schooluitjes zijn ontzettend leuk voor de kinderen. Toch kan het best lastig zijn om het ideale schooluitje te vinden. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, waardoor je misschien niet weet hoe je dit op de beste manier aan kan pakken.

Bij activiteiten.nl zijn we hier op voorbereid! We hebben allerlei verschillende leuke schooluitjes voor je op een rijtje gezet. Aan de hand daarvan kan jij een keuze maken voor een leuk uitje. Er zijn er zoveel dat iedereen er wel eentje kan vinden die bij hem of haar past.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Slippers pimpen

0

Vanaf €30 p.p
10 - 500 personen Pers.
1 uur uur

Sloepenrally Den Haag

0

Vanaf €250 p.p
6 - 100 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Klompen Pimpen

0

Vanaf €15 p.p
10 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Het juiste schooluitje voor jou

We bieden heel wat verschillende schooluitjes aan. Dit kan gaan om bijvoorbeeld powerkiten Scheveningen of blokarten. Dit zijn enkele voorbeelden van de lijst die wij hebben gemaakt. Het zijn twee hele leuke activiteiten die je prima met een klas kan gaan doen.

Het is voor de kinderen vooral belangrijk dat het iets nieuws en verfrissend is. Op die manier vinden de kinderen het veel leuker dan als ze weer wat gaan doen wat ze al jaren deden. Het beste is om te kijken naar de behoefte van de kinderen en wat haalbaar is voor de school.

Schooluitjes alleen voor school beschikbaar?

De uitjes die onder school staan, zijn ook voor andere gelegenheden prima. Het is zeker niet zo dat ze alleen maar beschikbaar zijn voor scholen. Ook bijvoorbeeld teams of bedrijven kunnen hier gebruik van maken. Het ligt er maar net wat je wilt.

Ook andersom werkt het op deze manier. Als je iets onder bijvoorbeeld teambuilding ziet staan, dan is dit geen enkel probleem om gebruik van te maken. Zolang de activiteiten ook voor kinderen haalbaar zijn, is het juist leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Hoeveel kinderen kunnen ermee?

Natuurlijk komt de vraag al snel opborrelen, hoeveel kinderen kunnen ermee? Je kan namelijk niet maar een halve klas mee nemen. Je wilt natuurlijk de hele klas een plezier doen. Gelukkig staat bij elke activiteit duidelijk aangegeven hoeveel kinderen ermee zouden kunnen.

Doordat dit duidelijk aangegeven staat, kan je ook direct zien wat de prijs hiervan gaat worden. De prijs wordt per persoon berekend. Hierdoor zie je direct of er budget voor is of niet. Wanneer je met school ergens naar toe gaat, heb je vaak rekening te houden met een budget. Wanneer je een prijs per persoon hebt, is dit erg makkelijk om te berekenen.

Een offerte voor een schooluitje

Als je graag een uitje wilt regelen, dan kan dit op een hele makkelijke manier. Op onze website kan je makkelijk onderaan elke activiteit een offerte invullen. Er worden dan enkele gegevens gevraagd zoals de hoeveelheid personen en jouw contactgegevens. Hierdoor kunnen wij voor je aan de slag gaan.

Wanneer we een offerte ontvangen hebben, gaan wij kijken wat de mogelijkheden precies zijn. Als wij zien dat alles prima in orde is, dan zal je hier een bevestiging van ontvangen. Op die manier weet jij ook waar je aan toe bent. Het schooluitje wordt dan ingepland en alles zal klaar zijn wanneer je met de klas aankomt.