De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Online activiteiten

Activiteiten zijn altijd leuk, maar online activiteiten zijn tegenwoordig helemaal in. Het is de ideale manier om vanuit stoel iets te ondernemen. Toch zijn de meeste mensen nog op zoek naar de juiste online activiteiten. Er is namelijk een hele hoop mogelijk, maar waar vind je de beste online activiteiten.

Gelukkig heb je dan onze website gevonden! Activiteiten.nl biedt een hele hoop verschillende soorten activiteiten aan. Zo ook online activiteiten. Op die manier kan je toch iets leuks doen en hoef je niet uren te zoeken naar een activiteit.

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

PubQuiz Show

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Salsa dansen

0

Vanaf €17.50 p.p
8 - 500 personen Pers.
2 uur uur

Graffiti Workshop

0

Vanaf €25 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

Cocktail Workshop

0

Vanaf €30 p.p
10 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Waarom kiezen voor online activiteiten?

De eerste vraag is dan natuurlijk, waarom kiezen voor online activiteiten? Het voordeel van online is het feit dat je vanuit je luie stoel een leuke activiteit kan regelen. Je hoeft er zelf vrij weinig voor te doen omdat het allemaal online al geregeld is.

Daarnaast is het voor jezelf soms fijn om thuis te blijven in plaats van erop uit te gaan. Op die manier kan je rustig aan doen en met een kopje koffie mee doen aan je activiteit. Wanneer je de deur dan niet uit kan, kan je alsnog mee doen aan een activiteit.

Wie kunnen ermee doen aan de activiteit?

Het voordeel van een online activiteit is dat iedereen mee kan doen. Of je nou aan de andere kant van Nederland woont of om de hoek. Je kan allemaal op een makkelijke manier mee doen. Dit komt doordat er veel meer mogelijk is online en dat je samen kan videobellen om er een leuke online activiteit van te maken.

Op die manier kan je een activiteit samen doen, terwijl je dit normaal niet zal kunnen. Je kan vanuit een andere woonkamer toch samen plezier beleven. Dit is voor veel mensen een ontzettend leuke ervaring.

Activiteiten en de prijs

Activiteiten zijn vaak niet gratis. Gelukkig hoef je bij ons niet de hoofdprijs te betalen. Je kan naast de activiteit kijken. Hier staat direct beschreven wat de online activiteiten kosten. Je weet op die manier direct of je hier genoeg geld voor hebt.

De activiteiten worden per persoon berekend. Zo kan iemand anders jouw makkelijk terug betalen. Daarnaast weet je daardoor binnen een oogopslag of jullie per persoon budget voor de activiteit hebben. Je voorkomt op die manier dat het een veel te prijzige activiteit wordt. Niet iedereen heeft hier de middelen voor.

Offertes aanvragen is nooit zo makkelijk geweest!

Natuurlijk kan je ook voor een online activiteit makkelijk een offerte aanvragen. Je kan aangeven dat het om een online activiteit gaat. Op die manier kunnen wij voor je aan de slag gaan om de activiteit te regelen. Je hoeft zelf eigenlijk vrij weinig te regelen.

De offerte staat onderaan elke activiteit. Hier vul je enkele contactgegevens in. Daarnaast vul je jouw wensen in voor een activiteit. Op die manier kunnen wij het snelste aan de slag. De offerte is makkelijk direct te versturen en wij krijgen hem direct in onze inbox binnen. Wij gaan dan de leukste online activiteiten voor je regelen!