De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Leuke activiteiten

Leuke activiteiten zijn altijd een goede manier om je tijd te verdrijven. Voor iedereen is een leuke activiteit wat anders. Daardoor kan het soms best lastig zijn om te bepalen wat voor een soort activiteit je moet gaan doen en met wie je dit samen zal kunnen gaan doen.

Bij activiteiten.nl hebben wij hier natuurlijk allang over nagedacht. Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Alle activiteiten kunnen met groepen gedaan worden, zodat jij heel je familie of je vriendengroep mee kan nemen naar de activiteit.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Welke activiteiten bieden wij aan?

Wij hebben een hele hoop verschillende leuke activiteiten waar je uit kan kiezen. Een daarvan is het brandingraften. Dit is een leuk en avontuurlijke manier van een activiteit. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar de meeste mensen vinden het een erg leuke activiteit.

Naast brandingraften hebben we nog een hele hoop andere leuke activiteiten. Zo hebben we archery tag. Natuurlijk hebben wij nog een hele hoop andere activiteiten waar je uit kan kiezen. Ze zijn allemaal te vinden op onze website. Je kan er zelf een kijkje opnemen wanneer je meer wilt ontdekken.

Zijn de leuke activiteiten voor iedereen?

Alle leuke activiteiten zijn uiteraard voor iedereen. Iedereen kan een activiteit aanvragen om te gaan doen met hun vrienden of familie. Elke activiteit heeft wel een maximaal aantal personen die mee kunnen doen. Daarnaast is er ook een minimale hoeveelheid aan mensen die mee moeten doen.

Deze informatie staat allemaal bij de activiteiten. Hierdoor kan je makkelijk zien of de activiteit voor jouw groep geschikt is. Op die manier weet je zeker dat iedereen mee kan doen aan de activiteit die jij hebt uitgekozen. Zo voorkom je dat je mensen thuis zal moeten laten.

Voor elk budget is er iets!

Al onze activiteiten zijn niet al te duur. Op deze manier kan je met een budget makkelijk een leuke activiteit bij ons vinden. Je kan op zoek gaan naar activiteiten van €10 per persoon, maar ook van bijvoorbeeld €20 per persoon. Zo kan jezelf bepalen wat jullie er precies aan kwijt willen.

Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven wat voor een bedrag er wordt gevraagd. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je moet gaan afrekenen. Je kan dan samen met de groep waarmee je gaat afspreken een budget per persoon afspreken.

De leuke activiteiten direct regelen!

Al deze leuke activiteiten wil je natuurlijk zo snel mogelijk regelen. Op die manier weet je zeker dat jouw datum en tijd nog beschikbaar is. Dit kan je het beste doen via een offerte. Een offerte is makkelijk onderaan elke activiteit in te vullen.

Je kan de offerte invullen en daarna direct versturen. We hebben de contactgegevens nodig, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Op die manier zorg je ervoor dat de offerte op een makkelijke manier bij ons in de inbox verschijnt. Zodra we deze hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag gaan met de leuke activiteiten die je gepland hebt.