De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Kinderfeestjes

Voor kinderen is het ontzettend leuk om kinderfeestjes te mogen houden. Ieder jaar moet er weer wat nieuws verzonnen worden en dit kan soms best lastig zijn. Daarnaast kan het ook nog eens zo zijn dat je meerdere kinderen hebt die allemaal wat anders willen.

Activiteiten.nl heeft hier over nagedacht! Wij hebben alle leuke kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je voor ieder kind een passend feestje vinden zonder daar heel veel zoek werk voor te hoeven doen. Dit is leuk voor ieder kind en voor iedere ouder.

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Slippers pimpen

0

Vanaf €30 p.p
10 - 500 personen Pers.
1 uur uur

Workshop Klompen Pimpen

0

Vanaf €15 p.p
10 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Winterwonderland

0

Vanaf €17.50 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur uur

Oud Hollandse spellen

0

Vanaf €15 p.p
2 - 100 personen Pers.
2 uur uur

Puzzel schilderij

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 100 personen Pers.
2 uur uur

AR City Game La Casa de Dinero

0

Vanaf €30 p.p
5 - 8 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

Wat kan je doen voor een kinderfeestje?

Er zijn al heel wat verschillende kinderfeestjes gehouden. Uiteindelijk moet je voor jouw kinderen het ideale kinderfeestje zien te vinden. Gelukkig hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Wij hebben namelijk ons best gedaan om voor ieder kind leuke kinderfeestjes aan te kunnen bieden.

Zo kan je bij ons bumpervoetbal vinden, maar ook zelf je vliegers bouwen is een leuk feestje. Kinderen vinden het leuk om iets te doen, maar ook om zelf vanalles te kunnen bouwen. Het is dus maar net wat de kinderen zelf het leukste vinden om te gaan doen. Dit kan per kind erg verschillen.

Een kinderfeest en de kosten

Een kinderfeest is natuurlijk leuk, maar als ouder kan je daar vaak geen heel vermogen aan kwijt. Gelukkig kan je bij ons al een kinderfeestje regelen vanaf €10 per persoon. Op die manier voorkom je als ouder dat het veel te duur wordt om een feestje te kunnen houden.

Er zijn uiteraard ook wat duurdere kinderfeestjes. Alle prijzen staan bij de activiteit aangegeven. Op die manier kan jij samen met je kind of kinderen gaan kijken welke mogelijkheden jullie hebben. Je kan op die manier makkelijk een prijs samen stellen.

Hoeveel kinderen kan ik uitnodigen?

Kinderen willen vaak hun complete klas uitnodigen als het aan hun ligt. Als ouder heb je niet alleen rekening te houden met de kosten, maar ook met hoeveel mensen er mogen komen. Per activiteit kan het erg verschillen hoeveel kinderen er mee kunnen doen. Het moet namelijk wel veilig blijven.

Gelukkig kan je ook deze informatie makkelijk bij de activiteit vinden. Bij de activiteiten staat niet alleen een maximaal aantal kinderen, maar ook het minimum. Op die manier kan je het beste een uitje regelen voor je kinderen. Je weet namelijk precies hoeveel kinderen er mogen komen.

Direct een kinderfeest aanvragen!

Bij ons is het ontzettend makkelijk om een kinderfeest aan te vragen. Je kan eenvoudig een offerte aanvragen. Dit doe je onder de activiteit die je gekozen hebt. Op de offerte komen enkele gegevens te staan en de wensen die jij en je kinderen hebben. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag.

Zodra wij jouw offerte ontvangen, gaan wij kijken welke mogelijkheden wij verder hebben. Wanneer wij meer informatie van jou nodig hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Op die manier kunnen we de beste kinderfeestjes voor de kinderen regelen.