De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Familiedag

Een familiedag is geen dag die je elke dag regelt. Daarom is het voor heel veel mensen belangrijk dat het een erg leuke en gezellig dag wordt. Toch is dit soms nog best wel eens lastig om te regelen. Er zijn namelijk zoveel dingen waar je rekening mee moet houden.

Bij activiteiten.nl is het een stuk makkelijker om een leuke familiedag te vinden dan ergens anders. Wij hebben namelijk de leukste uitjes voor heel de familie op een rijtje gezet. Op die manier is het voor iedereen leuk om naar de familiedag toe te komen.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Wat kan ik regelen voor mijn familie?

Niet iedere familielid is hetzelfde. Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen wat jullie samen gaan doen. Vaak is het makkelijk om een persoon dit te laten bepalen. Zo voorkom je dat er een hele hoop mensen allerlei meningen gaan geven.

Activiteiten zoals bijvoorbeeld graffiti spuiten kan een leuke bezigheid zijn voor de hele familie. Ook beach yoga is een makkelijk om met de hele familie samen te doen. Het is handig om zelf te kijken wat jullie allemaal leuk vinden en wat de beste opties zijn.

Kan heel mijn familie komen?

Iedereen heeft een andere familie. De ene familie is een heel stuk groter dan de andere familie. Het is daarom van belang om goed te kijken of je hele familie zal kunnen komen. Voor jezelf is het handig om de familieleden van te voren te tellen. Zo voorkom je dat iemand misschien niet kan komen.

Bij de activiteit voor de familiedag staat een hoeveelheid personen. Zo staat er een minimaal aantal, maar ook een maximaal aantal. Op die manier heb jij een goede indicatie van het feit hoeveel familieleden er precies kunnen komen.

De familiedag van je dromen!

De familiedag van je dromen is iets waar je natuurlijk naar streef. Gelukkig hoeft dat bij onze activiteiten geen enkel probleem te zijn. Je kan zelf je activiteit kiezen. Hierbij staat direct aangegeven wat de kosten per persoon zijn. Op die manier kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan.

Je kan makkelijk uitrekenen wat de kosten gaan zijn, maar je kan ook zien hoeveel tijd het uitje in beslag gaat nemen. Dit kan een uitje van 2 tot 3 uur zijn, maar er zijn ook uitjes van bijvoorbeeld een hele dag. Dit staat duidelijk aangegeven bij de uitjes.

Familiedag binnen enkele seconden geregeld!

Op het moment dat je enthousiast bent geworden voor een bepaalde dag, kan je dit makkelijk binnen enkele seconden regelen. Zo kan je snel onder aan een activiteit een offerte bij ons aanvragen. Door je gegevens in te vullen, weten wij direct wat jouw wensen zijn.

Zodra wij een offerte ontvangen, proberen wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Wij kunnen op die manier contact opnemen als je extra vragen of wensen had. Anders kunnen wij de activiteit snel en makkelijk voor je regelen. Binnen enkele seconden regel je hierdoor de perfecte familiedag voor jouw hele familie!