De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Buiten activiteiten

Buiten activiteiten zijn het hele jaar door natuurlijk leuk. Vooral in de zomer gaan de meeste mensen er graag op uit. Je wilt lekker een frisse neus halen en van bijvoorbeeld de natuur genieten. Maar het is ook leuk om af en toe eens een leuke activiteit te regelen voor buiten.

Activiteiten.nl heeft allerlei verschillende leuke buiten activiteiten. Wij hebben ons best gedaan om allerlei verschillende buiten activiteiten aan te bieden. Dit zijn activiteiten die je niet elke dag zal uitvoeren. Dit maakt het juist zo leuk!

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Sieraden maken

0

Vanaf €25 p.p
0 - 30 personen Pers.
1,5 uur uur

Slippers pimpen

0

Vanaf €30 p.p
10 - 500 personen Pers.
1 uur uur

Geweldige buiten activiteiten vind je hier!

Wij bieden allerlei verschillende buiten activiteiten aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld beach tennis. Dit is een ontzettend leuke activiteit voor de sportfanaten onder ons. Bijna iedereen vind het wel leuk om een keer te gaan tennissen en je vrienden in te maken bij een kleine competitie van bijvoorbeeld beachvolleybal.

UIteraard hebben wij ook activiteiten voor de mensen die niet zo van het sporten houden. Elke buiten activteit is anders. De een is meer creatief dan de ander. Voor de meeste mensen maakt dit het juist weer leuk. Op die manier zit er altijd wel een leuke uitdaging tussen.

Activiteiten voor jong en oud

Alle activiteiten die wij aanbieden zijn voor iedereen bedoeld. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Je bent altijd welkom. Zolang je fysiek in staat bent om deel te nemen aan de activiteiten, moedigen wij dit alleen maar aan! Hoe meer mensen er zijn, hoe leuker de buiten activiteiten worden!

Iedereen mag meedoen en je mag iedereen mee nemen. Bij elke activiteit staat aangegeven tot hoeveel mensen je mee kan nemen. Aan de hand hiervan kan jezelf bepalen of het de ideale activiteit voor jullie is.

Vast aan een budget? Geen enkel probleem!

Wanneer je vast aan een budget zit, kan dit soms best lastig zijn. Daarom is het bij ons zo, dat je per persoon betaald. Op die manier kan je makkelijker per persoon een budget vaststellen. Zo voorkom je dat je aan het einde van de buiten activiteiten niet voldoende geld hebt.

Elke activiteit heeft zijn eigen prijs. Het ligt het dus echt aan welke activiteit je zal willen doen. Per activiteit staat dit er duidelijk bij. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Als je speciale wensen hebt, kan je dit aangegeven en kan een prijsindicatie gemaakt worden.

Een offerte voor een activiteit

Wanneer je een activiteit gevonden hebt die je leuk lijkt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Wij hebben daarom de makkelijke functie om onder aan elke activiteit een offerte in te kunnen vullen. De offerte wordt dan op een makkelijke manier naar ons toe gestuurd.

De offerte is bedoeld voor de gegevens die wij nodig hebben. Zo weten we op die manier hoeveel mensen je mee neemt, wat je contactgegevens zijn en wat je speciale wensen zijn. Hierdoor kunnen wij direct aan de slag om de leuke buiten activiteiten voor jou en je vrienden te gaan regelen.