De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Binnen activiteiten

Binnen activiteiten zijn altijd leuk om te doen. Vooral wanneer het wat minder mooi weer wordt, zijn de binnen activiteiten een goede aanwinst. Toch is het soms best lastig om leuke activiteiten te bedenken die je binnen kan gaan doen.

Wij bij activiteiten.nl zijn dan ook voor je aan de slag gegaan. Wij hebben allerlei verschillende binnen activiteiten voor je op een rijtje gezet. Al deze activiteiten zijn leuk om samen met bijvoorbeeld je vrienden of familie te gaan doen.

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

AR City Game La Casa de Dinero

0

Vanaf €30 p.p
5 - 8 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

VR Diner Game: La Casa De Dinero

0

Vanaf €30 p.p
4 - 6 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

VR Squad Game

0

Vanaf €30 p.p
4 - 6 personen Pers.
1,5 uur uur

Escape Box

0

Vanaf €25 p.p
1-5 personen Pers.
2 uur / 3.5 uur uur

Hebben wij binnen activiteiten?

Wij hebben een heel ruim aanbod van allerlei binnen activiteiten. Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Wij hebben verschillende binnen activiteiten waar je uit kan kiezen. Natuurlijk bieden wij ook buiten activiteiten aan als je liever naar buiten gaat met bijvoorbeeld mooi weer.

Zo kan je cocktail shaken als workshop nemen. Dit is een prima binnen activiteit, maar je zal ook naar buiten kunnen als je dit zal willen. Graffiti is een ander goed voorbeeld van een activiteit die je binnen of buiten kan houden. Zo heb je zelf de keuze en kan je snel aan de slag met een leuke activiteit.

 

Met iedereen een activiteit samen doen!

Een activiteit wil je natuurlijk niet alleen doen. Het is wel zo leuk om bijvoorbeeld je familie mee te nemen. Gelukkig is dit bij vele activiteiten geen enkel probleem. Je kan een hele hoop mensen meenemen. Bij elke activiteit staat aangegeven hoeveel mensen je mee kan nemen.

Doordat je van te voren weet wie je mee kan nemen, wordt het een heel stuk makkelijker om te bepalen wie je mee neemt. Zo kan een grote vriendengroep van 30 mensen makkelijk een keer een leuke activiteit regelen. Dit is geen enkel probleem als je goed leest wat de mogelijkheden zijn.

Voor iedereen een activiteit door de prijzen

Niet iedereen heeft een erg ruim budget om te kunnen besteden. Daarom hebben wij verschillende binnen activiteiten van verschillende prijzen. Op die manier zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een activiteit is. Wanneer je een budget hebt, is dit geen enkel probleem.

Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven wat voor een prijs er gerekend wordt. De prijzen worden berekend per persoon. Zo kan je op een eenvoudige manier de kosten delen wanneer dit nodig is. De kosten worden aan het einde van de activiteit in rekening gebracht.

 

Is de activiteit beschikbaar op mijn gewenste dag?

Wanneer je een leuke activiteit gevonden hebt, wil je uiteraard weten of je op jouw gewenste dag naar de activiteit toe kan. Gelukkig kan je onderaan de activiteit erg makkelijk je gegevens en jouw gewenste datum achterlaten. Wij gaan dan aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Het is belangrijk dat de gegevens die wij hebben juist zijn. Op die manier kunnen wij contact met je opnemen wanneer wij vragen hebben. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen wanneer jij vragen hebt. Dit kan via de mail, het contactformulier of via ons telefoonnummer. Op die manier regelen we samen de beste binnen activiteiten.