De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn een leuke manier om je collega’s of werknemers blij te maken. Op die manier krijg je een stukje waardering. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hele hoop verschillende bedrijfsuitjes waar je uit kan kiezen.

Wij hebben bij activiteiten.nl ons best gedaan om de leukste bedrijfsuitjes voor je op rijtje te zetten. Op die manier kan je eenvoudig een uitje vinden wat voor iedere collega een leuke herinnering wordt.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Soorten bedrijfsuitjes

Er zijn een hele hoop verschillende soorten bedrijfsuitjes waar je uit kan kiezen. Het beste is om zelf met je team of werknemers te overleggen wat de beste optie is. Zo zal er gekeken moeten worden naar bijvoorbeeld de kosten.

Elk uitje heeft andere kosten. Het is belangrijk dat je als werknemer of ondernemer gaat kijken wat er vergoed wordt en wat niet. Op die manier kunnen jullie samen bepalen welk uitje het beste in jullie straatje ligt.

Bedrijfsuitjes, maar toch niet?

Op onze website kan je onder de kop bedrijfsuitjes een hele hoop activiteiten vinden die je zal kunnen doen met het team. Natuurlijk zijn ook alle andere activiteiten gangbaar voor een bedrijf. Het maakt in de meeste gevallen niet uit waarom je een bepaalde activiteit wilt gaan doen.

Je kan dan ook altijd elke soort activiteit aanvragen die je graag zou willen. Op die manier kunnen we voor iedereen een passende activiteit vinden. Zo krijg je de leukste uitjes. Net alleen voor bedrijven, maar ook voor alle andere mensen die graag nieuwe activiteiten willen gaan doen.

De groepsgrootte voor een bedrijfsuitje

De groepsgrootte maakt uiteraard vaak uit voor een activiteit. Als er meer mensen mee gaan, is het belangrijk dat dit bij het uitje past. Gelukkig bieden wij een hele hoop verschillende uitjes aan waarbij dat geen enkel probleem is!

Zo kan je bijvoorbeeld cocktails gaan shaken met het hele team. Dit kan vanaf 10 personenen tot 50 personen. Op die manier weet je zeker dat er voor iedereen voldoende ruimte is om plezier te maken.

De teamgeest versterken!

Voor een onderneming is het altijd verstandig om opzoek te gaan naar een manier om je teamgeest te versterken. Door naar een activiteit te zoeken waarin samengewerkt moet worden, kan je eenvoudig op een leuke manier de teamgeest versterken.

Zo kun je bijvoorbeeld met iedereen een GPS zoektocht houden. Hier zijn verschillende locaties voor, zodat er voor iedereen wel een goede mogelijkheid is om een leuke locatie uit te gaan zoeken.

Vraag een offerte aan voor het hele team!

Wanneer je een leuk uitje ziet voor het hele team, kan je eenvoudig op onze website een offerte aanvragen. Je kan er ook voor kiezen om eerst op de prijsindicatie knop te klikken. Op die manier weet je precies wat het allemaal gaat kosten.

Wanneer je de offerte hebt aangevraagd, zullen wij contact met je opnemen. Het is handig om zoveel mogelijke correcte informatie in de offerte aan te geven. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw wensen voor het bedrijfsuitje.