De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Activiteiten

Iedereen vind het leuk om activiteiten uit te voeren. Dit kan gaan om een activiteit voor je hele familie of voor je vriendengroep. Voor de meeste mensen is het soms lastig om leuke activiteiten te vinden. Het kost meer stress dan dat het leuk is om te regelen.

Op activiteiten.nl zal het geen enkel probleem worden om leuke activiteiten te vinden. Voor ons is het belangrijk dat er voor iedereen activiteiten aanwezig zijn die bij hun passen. Uitjes moeten een leuke ervaring worden en dit willen wij graag voor je regelen!

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Online PubQuiz

0

Vanaf €10 p.p
10 - 2000 personen Pers.
75 min uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Pegasus Project Escape Room

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur

Reconexion Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Vele soorten activiteiten

Wij bieden een hele hoop verschillende soorten activiteiten aan. Wij bieden buiten activiteiten, binnen activiteiten en online activiteiten aan. Het maakt niet uit hoe warm of koud het buiten is, voor iedere jaargetijde zit er wel een activiteit tussen waar je mee aan de slag kan.

Uitjes moeten een leuke ervaring zijn. Doordat er zoveel verschillende soorten uitjes zijn, wordt het soms lastig om te kiezen. Daarom zal je er ook voor kunnen kiezen om meerdere activiteiten te regelen! Verschillende activiteiten kan je ook achter elkaar reserveren voor de beste ervaring van de activiteiten!

Een activiteit voor iedereen

Voor ons is het belangrijk dat er voor iedereen een activiteit beschikbaar is. Wij proberen er dan ook voor te zorgen de activiteiten zo divers mogelijk te houden. Iedereen kan meedoen bij elke activiteit. Dan maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt.

In de meeste gevallen is een gezonde fysieke gezondheid wel van belang. Het is handig als je dit van jezelf zal kunnen inschatten. Zo zijn de sportactiviteiten niet bedoeld voor bijvoorbeeld iemand met een gebroken been die niet kan lopen.

Informatie over de activiteiten

Natuurlijk ga je niet zomaar aan de slag met activiteiten. Je wilt wel weten hoe een activiteit precies gaat en wat je ervan kan verwachten. Gelukkig is dat bij ons geen enkel probleem. Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven welke mogelijkheden er zijn en wat de activiteit precies inhoud. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Zo staat ook de prijs al bij de activiteit. De prijzen worden makkelijk berekent per persoon. Op die manier is het makkelijker om uit te rekenen hoeveel een activiteit voor jou ongeveer gaat kosten. Je hebt aan het einde dan geen extra kosten waar je rekening mee moet houden.

Een offerte voor jou!

Een offerte aanvragen gaat bij ons op een erg eenvoudige manier. Je kan de offerte makkelijk aanvragen door naar beneden te scrollen bij een activiteit. Daar staan de offertes die je in kan vullen. Je hoeft dus niet na een aparte pagina toe om een offerte in te kunnen vullen.

We vragen wel enkele gegevens op voor de offertes. De volgende informatie hebben we van jou nodig zullen hebben:

  • Naam/bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer/e-mailadres
  • Soort(en) activiteiten
  • Het aantal personen
  • Gewenste datum/tijd/locatie
  • Aanvullingen

Aan de hand van deze informatie kunnen wij direct voor je aan de slag gaan om jouw activiteiten te gaan regelen.