De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Activiteiten Den Haag

Activiteiten in Den Haag zijn natuurlijk altijd leuk. Het maakt niet uit waar je woont, je wilt overal wel een keer wat leuks doen. Den Haag is een grote stad, maar soms zijn er amper leuke activiteiten te vinden waar je aan kan deelnemen.

Gelukkig hebben wij daar aan gedacht. Op activiteiten.nl kan je een hele hoop verschillende leuke activiteiten vinden waar je aan kan deelnemen. Zo is er voor iedereen een leuke uitdaging te vinden.

City hunt

0

Vanaf €20 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Beach golf

0

Vanaf €15 p.p
10 - 250 personen Pers.
2 uur

Hacker Toernooi

0

Vanaf €22.50 p.p
15 - 5000 personen Pers.
1,5 uur uur

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

IPad Challenge Tour

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 750 personen Pers.
2 uur uur

Hackathon

0

Vanaf €19.95 p.p
2 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Welke activiteiten kan ik doen in Den Haag?

De activiteiten in Den Haag zijn erg ruim. Er zijn verschillende dingen die wij aanbieden. Zo kan je om te beginnen een fietstocht Den Haag regelen. Op deze manier kan je ideale de hele omgeving van Den Haag goed bekijken en je kan het met een grote groep regelen.

Wanneer je niet zo van fietsen houd, kan je natuurlijk ook voor wat anders kiezen. Zo kan je een rondvaart Den Haag regelen. Dan ga je op een boot door Den Haag heen varen. Op die manier zie je de stad een keer vanuit een ander perspectief.

In Den Haag aan de slag met al je vrienden!

De activiteiten Den Haag zijn natuurlijk allemaal erg leuk, maar je maakt het liefst plezier met de favoriete mensen om je heen. Daarom kan je al je vrienden makkelijk meenemen naar deze activiteiten zonder enige problemen. Op die manier kunnen jullie samen plezier maken tijdens alle activiteiten die jullie gaan beleven.

Bij de activiteiten zelf staat duidelijk aangegeven hoeveel mensen ermee kunnen naar de activiteit. Er staat daarnaast een minimaal aantal vrienden die deel moeten nemen aan de activiteit. Op die manier weet jij precies welke vrienden je wel en niet mee kan nemen naar de activiteiten toe.

Kosten activiteiten geld?

Al onze activiteiten kosten wel geld. Het is daarom belangrijk dat je van te voren weet wat het gaat kosten. Bij ons is dat geen enkel probleem. Naast elke activiteit staat duidelijk aangegeven wat de activiteiten precies kosten. Aan de hand daarvan kan je een activiteit voor je vriendengroep gaan kiezen.

De kosten worden berekend aan de hand van hoeveel personen er mee gaan. Je betaald dus per persoon. Op die manier zijn de kosten op een eenvoudige manier te berekenen en kan iedereen voor zichzelf betalen. Uiteraard kunnen jullie bij het afrekenen in een keer betalen.

Activiteiten Den Haag regelen

De activiteiten Den Haag regelen kan bij ons op een erg makkelijk manier. Het enige wat je hoeft te doen is een offerte aanvragen. Aan de hand van deze offerte kunnen wij voor je aan de slag gaan om de activiteiten voor jou en je vrienden op tijd te regelen.

De offerte bestaat uit een deel van je eigen gegevens, zodat we jou kunnen bereiken en de informatie over de activiteiten. Op die manier kunnen we de activiteiten direct voor jullie gaan regelen. Dit is de snelste en de meest effectieve manier om de beste activiteiten Den Haag te gaan regelen voor jullie allemaal.