De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Activiteiten Amsterdam

Activiteiten in Amsterdam zijn natuurlijk ontzettend leuk. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, waardoor de stad een hoop bekijks krijgt. Maar ook voor de normale Nederlander is Amsterdam nog steeds een leuke stad om te bezoeken en om activiteiten te regelen.

Activiteiten.nl is de ideale website om al jouw leuke activiteiten in Amsterdam tegen te komen. Op die manier kan je nooit genoeg krijgen van alle leuke activiteiten die je op deze website zal vinden.

Puzzel schilderij

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 100 personen Pers.
2 uur uur

AR City Game Undercover

0

Vanaf €30 p.p
5 - 8 personen Pers.
2 uur/3uur uur

VR Squad Game

0

Vanaf €30 p.p
4 - 6 personen Pers.
1,5 uur uur

PubQuiz Show

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 5000 personen Pers.
2 uur uur

GPS Tocht

0

Vanaf €17.50 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur / 3 uur uur

Amsterdam, de stad van de activiteiten!

Amsterdam is natuurlijk echt de stad van de vele activiteiten. Omdat er zoveel mogelijk is, kan je ontzettend veel dingen bedenken wat je samen kan gaan doen. Wij bieden daarom niet alleen buiten, maar ook binnen activiteiten aan in Amsterdam waar je gebruik van kan maken.

Voor in de winter is het natuurlijk om lekker binnen te kunnen zinnen, maar in de zomer ga je veel liever naar buiten. Daarom bieden wij zoveel verschillende mogelijkheden aan. Op die manier kan je in elke tijd van het jaar iets leuks gaan doen zonder dat het weer je tegen hoeft te houden.

Familie of vrienden het maakt niet uit!

Voor onze activiteiten maakt het niet uit wie je bent en wie je mee neemt. Iedereen is welkom om mee te doen met onze leuke activiteiten. Op die manier is er voor iedereen wel iets wat bij iemand past. Wij proberen dan ook een zeer breed aanbod aan te bieden van activiteiten.

De meeste activiteiten kan je al aan deelnemen vanaf 8 personen. Dit kan je zien als je aan de zijkant bij een activiteit kijkt. De activiteiten Amsterdam zijn bedoeld voor iedereen dus het maakt niet uit of je met je vrienden of familie komt.

Keuze uit verschillende budgets

Omdat wij zoveel activiteiten aanbieden, zijn de activiteiten geschikt om in verschillende budget groepen te zetten. Op die manier is ervoor iedereen een activiteit te vinden binnen hun budget. Zo voorkomen wij dat we mensen uitsluiten dit het eventueel wat minder breed hebben dan andere mensen.

Je kan de prijzen van de activiteiten makkelijk vinden bij de activiteit naar keuze. De activiteiten Amsterdam hebben dezelfde prijs berekening als andere activiteiten. De prijs wordt namelijk per persoon berekend. Op deze manier is het makkelijk om uit te rekenen hoeveel het kost om iedereen mee te nemen naar de activiteit.

De snelste manier om een activiteit te regelen

De snelste manier om bij ons een leuke activiteit te regelen is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen bij ons is een offerte aan te vragen. Aan de hand van een offerte kunnen wij gaan kijken welke mogelijkheden wij voor jullie hebben. Zo kunnen wij het snelste een activiteit regelen.

Er zijn enkele gegevens die je invult en in de meeste gevallen zullen de datum/tijd geen enkel probleem zijn. Wanneer dit wel het geval is, zullen wij contact met je opnemen. Dan kunnen we samen gaan kijken welke andere mogelijkheden wij hebben. Communicatie is erg belangrijk bij het regelen van activiteiten.